Zmatené čáry
Anotace: Zatracený pocit.. zatracené duše...
Už zase běhám
po páse žhavých uhlíků
ze smrtelnosti
z křiku střevlíků
Řekneš pojď
a já jdu
po každé záchranné větvi
jak břečťan se pnu
Řekneš dej mi ruku
a já ti ji dám
že hned zase sklouznu
to já nepoznám
co zachrání mě
ze spárů zmatených čar
než zbyde ze mě
jen ztracený duše cár...
Komentáře (2)
Komentujících (2)