zraněná tone
ve svých domněnkách
a tam svírá sebe sama
v otupělé noci s kořalkou
...
byl to omyl
spletla se
měl zájem
chuť k jídlu
- ale to je málo
- musí mít hlad
Jak to známé pořekadlo. "Žena neví co chce. A nedá pokoj, dokud to nedostane."
31.12.2020 02:40:04 | šerý
Ale když má hlad, tak je agresivní...
30.12.2020 22:37:39 | Robin Marnolli
né tak docela
mít hlad po životě
a hlad po štěstí toho druhého
to je to, oč tu kráčí
03.01.2021 13:20:54 | Yry