Tedy bral bych, jako krásnou velkou drobničku. Pozornosti k mé osobě od zamilované. Ten detailní, vypozorovaný povšim partnerky, že mám rád i vůni rohlíků (také čerstvého chleba.) To je i důkaz, že smyslnost je velká a plná dlaň hodnotných drobků pozornosti.
To máš pěkně propracované a místy, až v upomínce na aforizmus*
03.01.2021 00:05:58 | šerý
Hříčka. Stále více spatřuji, že hra je základem něčeho dospělým zapomenutého.
16.01.2021 08:57:13 | Now
Tvrdá výchova;)
02.01.2021 16:18:51 | jenommarie
Ale kdež. Život. Krásný. Příště může být hůře (dost jsem zlobil), a i ta planeta jde díky nám do kopru. Pokud bude kdo, naší etapu nazve Středonovověk.
Nebo Homo inprobus.
16.01.2021 09:05:13 | Now
My jsme museli s bratrem doma též..docela se to i vyplatilo..člověk si všeho více váží a umí i ocenit..trvdou práci. ;) A co bude..jo ..to nechce se mi pomyslet:). Pěkný víkend TI přeji.
16.01.2021 13:12:53 | jenommarie