Brousila jsi na Nový rok po Praze, kde je tak mnohým blaze? :o) Mám se těšit třeba na Hradčany nebo Vinohrady? :o)
04.01.2021 21:04:52 | Crazymike
Mohla bych napsat, jak jsem ráda jezdila tramvají a dívala se na dominantu Hradčan. A tuto cestu vyhledávala. Nejmilejší moje cesta v 16 ti letech.
04.01.2021 21:13:27 | mkinka
Je zajímavé, že většina lidí má nejsilnější a nejšťastnější momenty života před dospělostí, měla by se provést vědecká studie, proč to tak je, protože podle mě by to mělo být naopak :o)
04.01.2021 21:24:11 | Crazymike