Napospas...
Plamen
co hoří v nás...
myšlenky na plno krás...
Unaven
svět co ničí vás
nechává snílky napospas.
Když svíce hoří
zdí se boří
stíny tak hovoří
jen lidi Promoří.
Nadechnout se v krásách
světlo na řasách
unaveně hledat
co kapky nechat stékat...
Unaven
Myšlenky na plno krás
nechává snílky napospas
PLAMEN.
Přečteno 157x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Psavec, Guldrun, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)