Pro Tebe
Anotace: Básnička napsaná mému kamarádovi, mám ho moc ráda a nechci, aby se dál trápil. Ale je to jeho vlastní život a hlavně jeho city...
Prstem ji trpělivě kroužil v dlani.
Asi vykouzlit jí úsměv na rtech chtěl.
Ještě nepochopil proč jeho slečna mlčí?
Asi by se mnohem více snažit měl.
Jak blázen pokoušel se všechno vrátit.
Pochytal by vyhasnuté jiskry z jejich očí.
Jen aby nezachytil její tajný vzdech?
Dál hlava se mu z toho zaslepeně točí.
Ona chladně kreslí na zeď křídou křížky,
jeho marných bojů a jejích slavných vítězstí.
Hluboko klesla, však dívá se na něj z výšky.
Chlape, vzpamatuj se! Ona je tvým neštěstím.
Komentáře (3)
Komentujících (3)