Rozchod je jako zápach
z dívčích šaten
nebo jako smrad
když se pálí peří
Je to špína za nehty
nebo mazlavá špína
z velkých hrnců
Rozchod je výhled
na nedostavěný dům
pod lešením
pod cáry plachet
Rozchod je jízda
nočním autobusem
se skomírajícími svítilnami
pro klaustrofobika
Dnes jsme se probudili
do rána rozchodu
vidím, jak se do toho
směle pouštíš
Nemáš iluze
jiného světa
než je ten rozchodový
kde mlčení rozemele
všechna nevyřčená slova
Velice sugestivní, až mě zamrazilo... Znám ty pocity. Asi každý je zná...
14.01.2021 02:11:52 | NigarKalfa
* kde zůstal cit jen jednostranně..tak moc těžké.
05.01.2021 14:51:30 | jenommarie