Anotace: ...
kdyby čas plynul opačně
našel by člověk kromaňonský
během sběru kořínků
zbytky časopisu LEO
a v něm nahé fotky
Terezy Pergnerové
smál by se
té nevzhledné ženě
bez kulatých boků
bez masitých stehen
bez poprsí do pasu
... no jéjé ...
... žena má být krev a mléko ...
... a k Tereze? ...
... myslím, že si nevážila sama sebe ...
07.01.2021 07:42:23 | Marcella
Měl jsem tu smůlu že jsem ty obrázky viděl a ze všeho nejvíc se mi vryly do paměti ty skelné nic neříkající oči
06.01.2021 22:36:57 | kašpar