Procházka v Českém Brodě.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020- 2021.
Procházka v Českém Brodě.
Sněží. Sněží.
Já jdu ve shodě.
S pohodou v hlavě.
Náměstí s frontou
s rozestupy kvůli poště.
Sníh mokrý jako z deště.
Mokrá je tlapka má.
Jsem kočka rozlámaná.
A tak si slíznu z té své srsti sníh.
Neradovat se, byl by přeci hřích.
I kočky občas jezdí na saních.
Žijeme, i když občas sliny hledáme.
Jsme cestující ve svém chrámě.
Procházím se. Místo sněhu. Mokro v hlavě.
Přečteno 146x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejvis, Psavec, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (4)