psáno zjara
Anotace: 21. 3. 2020 (rouškovník hadr)
když v celej komunitě
došly nitě
a směna zakázaná jest
když boxery svrbí pěst
stávaj se sádelníky
plíce plní popelníky
když nebaví tě předplacená anténa
ve vzduchu visí karanténa
když tvá krásná žena
souloží v Evině roušce
a ty se už neschováš ani na balkoně
před vyplachující informační řekou
bezbřehou
počítáš kusy v base
bankovky v kase
těšíš se na hajzl
další pivo, další cígo
díl narcos
Peňa Amigo
uvědom si
jak tebou prochází život
že jsi
jen odrazem doby
a všechno co tvoříš
je produkt původně cizí
tebou převzatý
znásilněný, ostřihaný, potřísněný
člověku se žije snáz
přepadne-li jeho domnělá výjimečnost
přes roky pěstovanej
egoistickej sráz
Přečteno 123x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, šerý, petrzal
Komentáře (2)
Komentujících (2)