mám slabost pro dvě věci:
prahu a dolly buster
nevím
čím to je
08.01.2021 21:36:34 | ttragelaf
Důležité, že jsem oslovila. Já mám také slabost pro Prahu, protože jsem se tam narodila a vyrůstala. Poklad naší historie a chloubu české země mám hluboce zakořeněnou. To asi všichni Pražáci.
09.01.2021 08:47:29 | mkinka