Dala jsem si dort.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.
Dala jsem si dort.
Den byl dobrý.
Dostala jsem jej
skoro od druhé mámy.
I přes nepřízeň
jsme se smály.
A v malém okamžiku
vepsaly krásnou větu.
Slast prochází.
Dobrota přichází.
Den není úskalí.
Žijeme.
Jsme.
Přátelíme se.
Objímáme se.
A roky nepočítáme.
Vše o sobě víme.
A spolu strávíme.
Starosti rozdělíme.
Osudy své ulehčíme.
Jedna pro druhou jsme.
Přátelství doporučujeme.
V těžkých chvílích
se doplňujeme.
A tak příběh náš vyprávíme.
Přečteno 181x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Psavec, Amonasr, Frr
Komentáře (0)