Opuštěný
Anotace: Naděje umírá poslední.
Já miloval jsem dívku krásnou
a svou duši bych za ní dal
Však jí to bylo zřejmě málo,
tak s jiným mi prchla v dál
Ta rána v srdci moc mě pálí,
proč ale nadávat osudu
I když smutek mou mysl halí,
tak pro ní plakat nebudu
Teď naliji si plnou sklenku,.
ať veselejší zdá se mi svět
Vždyť vím, že tam někde venku,
na mě čeká děvče jako květ
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka
Komentáře (8)
Komentujících (8)