Vyhlídky
Vzpomínám na dny v Londýně
Pršelo
Všude tančily stíny
Já se smála
A tančila s nimi přes mosty
Mé ruce se dotýkaly rukou svatých
Vždycky je hladím
Aby nebyli tak sami
Vystavení na podstavcích na očích všem
Obchodníci s uměním v nažehlených kalhotách
Které po pár pintách zmáčí nejen déšť
Postávající v lednovém vichru na ulicích
Co zhasíná plamínky zapalující konce cigaret
Protože na mě zapomeneš
A nenech se zmást
Budeš jen oparem nad Temží
Když se vracím domů kolem vody
I když si budeme navzájem lhát
Že bychom se znovu v davu poznali
Někde v dálce tehdy byly vyhlídky na budoucnost
Zářivé jako tváře svatých
Na zrestaurovaných obrazech
Vyhlídky
Co se ztratily u obchodníků umění
Přečteno 234x
Tipy 11
Poslední tipující: horečka., Marten, DonBirell, Emily Říhová, enigman, Guldrun, Marlene0621
Komentáře (3)
Komentujících (3)