Koneckonců
zůstaň sedět muško
upletu ti gilotinu
(ze vzpomínek)
neboj se tančit
pod tím bílý stropem
máme oba co jsme chtěli
samotu
dobrovolně krvavým flekem
limitovaná nezávislost
naše světy jsou koneckonců naruby
díváš se na mě hlavou dolů
přece nezačnem strachy zvracet
i konec se dá nějak zvládnout
(sedni už, hudba zmlkla, nelítej zběsile, neboj, no tak...)
s plácačkou jemně našlapuju
po rozlehlém opuštěném
gauči
jsi jediná
na koho se můžu vrhnout
promiň
Přečteno 104x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)