Den je občas blbec.
Anotace: Odraz světla v temnotě 2021.
Den je občas blbec.
Srnka má svůj krmelec.
Běží. Běží.
Radostí.
Není to kec.
Je živá.
Není v ní brek.
Příroda je v nás.
Zabíjí náš strach.
Neumírej naděje.
Žiješ.
Do záhybů se poskládáš.
Smrt má ještě čas.
Kouzelník zastaví jí včas.
Není pohádkář.
Temnota i kus světla má.
Válíme se z černoty do bíla.
Cesta nemusí být truchlivá.
Ani prašivá.
Jen prošlapaná a naděje probíhá.
Kus života je v nás.
Studie sebe nestojí žádný čas.
I v loutně nepokoje
se úsměv přivandruje.
A poutník se zaraduje,
že vůbec žije.
Miluje i zmije.
Království v sobě
i v mrazu hřeje.
Světe počkej v naději.
Andělé nás zahřejí.
Přečteno 186x
Tipy 17
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, enigman, Tomcat, Frr, Jeněcovevzduchukrásného, V.N.Losinský, Kubíno, Psavec, Dejvis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)