ptáte se tam kde já se již neptám
neznám odpověď
ale ani ji nehledám
pro ono bezradné
bezmocné
utrpení
jen nést
nést
statečně
čeho ještě se dá
za oknem padá sníh
vidíte
ve vás roztává
rozprostírá se
země živá
vezmeme ji spolu do dlaní
cítíte
to na vás se usmívá
ještě dnes
ještě zítra
neptejme se po smyslu
pojďme dál
vy i já
spolu
Do nedávna jsem hledal smysl, nebo spíš záminku pro život.
Dnes už jen plyne den za dnem občas vyloudím někomu úsměv na tváři a to mi stačí :-)
13.01.2021 14:46:12 | kašpar
Krásna, dáva silu v týchto časoch ...
12.01.2021 22:35:08 | maryshka008