Krásná poezie, ta libozvučná slova,
která v mysli se víří zas a znova.
klidní naše myšlenky a dech tiší,
z každého řádku krása čiší.
a tak znovu zabředáváme do těch vět,
kde můžeme si vysnít svůj vlastní svět...
krásná :-)
29.01.2021 10:51:42 | Pittoresque
Miluju veršované komenty :o)
Tvůj je krásný a trefný. Děkuju ti za něj...
29.01.2021 21:28:17 | Z nitra
Krása je v každém květu,
hromu i kapce dešťové,
umět tak zachytit něhu
i v prachu cesty toulavé...
Moc hezké Nitřenko... poezie se dá vidět všude... krásný den (*)
17.01.2021 14:18:02 | Emily Říhová
Velmi pěkná báseň,která vyjadřuje mnohé.Záleží jen na každém, jak si to procítí. NĚKDO VIDÍ, někdo ne a někdo nechce vidět.
Poezie Života-to se mi líbí.
..ST..
15.01.2021 22:26:29 | Jaruška
Všude je slovo do básně a pokud je srdcem psané..přináší mnoho*
13.01.2021 14:07:45 | jenommarie