Po ránu.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020 -2021.
Po ránu, řeknu havranu.
Své tělíčko do gala obléknu.
Ten sníh je krásný,
že zakryje se špína.
Lepí se na boty.
Dostat se do práce je dřina.
A tak kočky budeme bydlet ve stanu.
Topení však dobré je i po flámu.
Hlava mi padla vedle počítače.
Už zase hledám správné spínače.
Cesta se klouže.
Já skáču z louže do louže.
Život je počítadlo.
Možná zaříkadlo.
Někdy lákadlo.
A já jeho milující nemehlo.
Přečteno 186x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Kubíno, Marcella, Amonasr, Květka Š., Dejvis
Komentáře (2)
Komentujících (2)