obnažené potrubí
kolem dubských cest
všech balkánských konkubín
these are the best
.
všude samej mercedes
a teď já ty vole na kole
přes Dubí na Komáří hůrku
stará cikánka pase tu mladou
vidí mě chechtá se
dá si práska a křičí
"ty ber ho né
ti dá čepici"
Naštěstí už zlatá doba Klondaiku 93 pominula. Šup sem, šup tam - jen sem a tam...
Nějak jsme se museli otevřít světu dokořán.
Za pozornost k Tp. díky. I nahá reklama zahřeje Yry*
15.01.2021 00:53:16 | šerý
díky šerý, v Tp. jsem byl do 2005
když vzpomínám na ty devadesátky
byla to divočina :-)
15.01.2021 18:16:12 | Yry