Nespavost
Nespavost
Dnes v noci jsem se probudil a dlouho zíral do stropu
Házel sebou
Polštář rovnal
Třikrát krku dodal závlahu
Pachuť v puse a celá kůže v plamenech inferna
Neklid v duši
Hlava plná blbostí
Funím, vzdychám, dítě Fromma a Adorna
Pouštím si tedy podcast, abych usnul nějak a co nejdříve
Všichni ti Zezulové a Zlatkovští
Kulatý stůl a detailní popisy vražd
Ulici zavál sníh a já dumám, kdo asi ještě někde nedříme
Sbohem spánku, dnes to nepůjde nebo až nad ránem
Vánoce a konspirační teorie
Ed Gein a kulturní apropriace
Zítra zombie stav, víc a víc, každým dnem, každým ránem
Přečteno 222x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Z nitra, Psavec, Vydima27, OpilyJohn, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)