Antikvariát mající v základu tvé kosti není skutečný
slova v něm vyřčená jsou určená k vyhození do tmy
protože časy jsou těžké a nikdo z nás si nemůže dovolit vlastnit
plíží se noc
holýma rukama vybíráme obsah oprátek u stropu
slova mají svou váhu a vzpomínání se zdá být čímsi svatým
jsi zase daleko
najednou je všechno rodu mužského
vyvlíknu z řad mrtvých poslední - nevyslovuj -
cesta domů je dlouhá
nikdo neví
že okna podél silnic jsou svědky náhle vyhřezlých okolností
které z mnoha důvodů
neumíme odpustit.