O hviezdach na zemi
Hviezdam vidieť do tváre
pretože sa ti klaňajú
tvojej prekrásnej jedinečnosti
ktorá z teba robí hviezdu
tu na zemi
až kým sa všetko neprevalí
a neodhalíš v škodoradostnom úsmeve
kusy dotrhanej lásky medzi zubami
predsa len
nasýtiť vagínu je jednoduchšie
je elastickejšia
ako srdce
a nepraskne žiaľom
nemôžeš však žiť iba v noci
a ráno vždy zvíťazí slnko
zlatými nožmi prerezáva dúhovky
ako žiletka zápestie zúfalca
aj keď ho občas počasie schová
oblakom do slipov
ale nebude to tak navždy
aj masky majú svoju životnosť
Přečteno 166x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (1)
Komentujících (1)