Píšu.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Píšu tajně.
Různě.
Krásně.
Jemně.
Denně.
Z bezva stráně.
Zajíček kouká na mě.
A možná i srnka.
Žádná trnka.
Píši a nic nebrnká.
Pořád stejná Mkinka.
Já věřím na zázrak.
Je závrať.
Jsem.
Smyslů zbavená.
Krásná lucerna.
Blažená.
Protkaná rozkoší.
Vem si mou duši!
Andílku mých snů!
Ať Tě obejmu!
Má duše je hladká
a buší.
A občas jí to sluší.
Hřeje jako kamna.
Odvary míchá do barevna.
Možná jsem kouzelnice.
Prostě Mkiše. Mkiše.
Přečteno 143x
Tipy 12
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Kubíno, Amonasr, Marcella, Psavec, Z nitra
Komentáře (8)
Komentujících (5)