Pokud se nápady rychle vytratí
nejspíš to tak má být
jiné se určitě dostaví vzápětí. ;)
Krásný večer Nitřenko (*)
18.01.2021 22:10:29 | Emily Říhová
Vystihla jsi to přesně,
nechat to být,
a netrápit se pro ně :o)
Měj se pěkně...
18.01.2021 23:57:29 | Z nitra
Tak to já mám úplně stejné, jako Ty. Nápad či myšlenka jen tak jemně ,,blikne" a je pryč.Když se toulám přírodou, mám v kapse malý deníček a tužku. Chodím, rozjímám a nic mě nenapadne. Když je kapsa prázdná, přijde myšlenka, či verš nebo nápad. Než dojdu domů, nevím nic .-)))
17.01.2021 22:30:52 | Jaruška
Děkuju za tvoje sdílení :o) Když se mi objeví ten pravý nápad, zarputile se mi vrací pořád dokola. Je to jako bych měla místo hlavy anténu, která mi nedá pokoj, dokud pocit (myšlenku) nezaznamenám ...
17.01.2021 22:46:34 | Z nitra