Anotace: Vždyť víš...
Fakt by mě zajímalo, jestli je na světě žena, která sní o tom jak se jí někdo “hrabe” ve snech. :-) Mně to přijde děsně neohrabaný, je to takový spojení něčeho, co k sobě z podstaty prostě nemůže patřit.
18.01.2021 21:22:49 | Luky-33
Luky :-) přeci každá žena chce aby se ji splnil sen a ty se k němu musíš nějak dostat.
Není to od toho hrabat se v něčí hlavě a hledat na něm chyby. Vem to jako třeba psycholog který zpovídá pacienta aby se dozvěděl vše a pomohl mu nebo v dnešní době oblíbený koučink :-)
19.01.2021 00:02:23 | Eru Alonnar
Omlouvám se, ale zřejmě si vůbec nerozumíme. Mně je úplně fuk co chceš sdělit, poukazuji na způsob, který působí strašlivě nesourodě. Možná jen na mě... :-)
19.01.2021 13:28:57 | Luky-33
Jo takhle :-) to jo, je to neurvale popsáno, jenže v tu chvíli mě nic jiného tam nepasovalo:)
19.01.2021 17:34:13 | Eru Alonnar
***ST ..krásná a ať se i plní;)
18.01.2021 12:30:13 | jenommarie