Láska a kocourek.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Lásku dala jsem na samolepky.
Ať den je hezký!
Kocour dal všude packy.
Černé i bílé srsti.
Moje štěstí.
Ať je venku mráz!
Kocour se tulí zas a zas.
Jeho radost v písmenkách.
Přečteno 157x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Dejvis, jenommarie, Kubíno, Marcella, Psavec, Tomcat
Komentáře (2)
Komentujících (2)