Zpívejte tu píseň temnou
Anotace: Když se melancholie vloudí do mé hlavy...
Zpívejte všichni
Váš zpěv zní krajem,
kde všechno zpustlo
Vše bylo vyhnáno z ráje
Píseň hlubokou
Píseň ztracenou
Čekám,až to, co bylo vzato
bude vráceno
Má duše stůně
Chudinka malá
Ta chyba.
Kde se tady vzala?
Osm dní a osm nocí
jdu z nemoci do nemoci
Pláču,
když do řeky skáču
Komentáře (2)
Komentujících (2)