Láska je snění.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Láska je hlazení.
Krásné rozpoložení.
Skotačení.
Smích.
Žádný hřích.
Zavírám víčka
a čekám na prince.
Chci věřit pohádce.
A holce, která se ráda směje
a má moje sympatie.
Sníh možná přidá kouzlo.
Já budu mít madlo
a zaříkadlo.
Tak čaruji pohádku
a čekám na kočku.
Vezmu její kožíšek
a na něj napíšu
tisíc srdíček.
Jsem v království kočiček.
Přečteno 148x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Dejvis, V.N.Losinský, Kubíno, Psavec, Frr
Komentáře (0)