Anotace: ...
čištění odpadu na heráku
v desátém patře paneláku
ze sifonu tahám formeláky
ptají se kde je Osvald
a Lucie
a jestli mám doma piano
chci je spláchnout do hajzlu
tady končí žerty
ale záchod je plný Krampusů
děsiví rakouští čerti
zvedám telefon a volám fízly
vážně se začínám bát
na druhé straně pan Nárožný říká
ale jistě, prosím, jak si račte přát