Slepec
Anotace: K čemu, že slouží oči?
Jde městem,
ztracený v davu lidských mas,
vidí ho stovky párů očí.
Které ho míjejí bez jediného povšimnutí.
Proč by se měly zastavit a dívat se
na jednoho slepce?!
Vždyť oni přece vidí, že
bílá hůl mu chybí,
asi se za ní stydí!
Slepec se zastavil,
zůstal stát,
chce se mu křičet,
přímo řvát:
„Tak zastavte se lidi,
chci se Vám dívat zpříma
do očí
a říkat co v nich vidím!“
Jen slepec má ten dar,
že vidí?
Ostatní oslepli,
slepotou srdeční?!
Přečteno 736x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, PIPSQUEAK
Komentáře (10)
Komentujících (10)