o Králi Ječmínkovi
Jak nedáti, zahynouti, jehněti,
kteréžto za radostného, dobrovolného potlesku,
porážce své vlastní, kráčejíc vstříc?
Příprava veselky, před našimi zraky,
troufale se halíc v lampy svit,
proměnila v chabý, němý špit.
Lakomství a množství blbství,
jenž pomocí prací institucí, k stesku,
ať si šéf či chasník, nehledíc na líc.
Šetřiti rozumem, řešiti vše palcem,
ochotni obdařit jen svíčku plamínkem,
čekáme naivně spásu, Králem Ječmínkem.
Přečteno 208x
Tipy 5
Poslední tipující: Dani Lou, šerý, Psavec, Iva Husárková, Frr
Komentáře (0)