Je říjen.
Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020 - 2021.
Je říjen.
Měsíc a krásný pohyb změn.
Člověk ze všeho je vytržen.
Krásné pobřeží.
Pohodou navnadí.
Moře bez lidí.
Klid a harmonie.
Duše šamanky ochrání.
Uslyší její zpívání.
Já utekla od splínu
a moře mi dalo peřinu.
A teď se přivinu.
Jsem se svoji ozvěnou.
Jitřní písní prozpívanou.
Jsem květenou
i myšlenkou
a nebo holkou malinkou.
Říjnovou panenkou.
Přečteno 179x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Dejvis, Iva Husárková, Z nitra, petrzal, Psavec, J's .., Frr, Lůca, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)