Hormony šílí
Dech se krátí
Ruce se chvějí
Když rychle trhají
Oděvy z tvého těla
Touha je nezkrotná
Ta těla by se chtěla
A srdce buší
Jen duše tuší
Co bude potom
Až konečně spojíme
Tělo s tělem a zjistíme
Že tak zůstat chceme
Navěky…….
Super. Dech se krátí. Ruce se chvějí. Velmi dobře zvolené.
21.01.2021 13:31:25 | mkinka
Vtáhla jsi mě dovnitř, díky tobě jsem tu smršť opravdu cítila. Tleskám :o)
21.01.2021 03:50:09 | Z nitra
tak to mě těší, to jsem chtěla, díky
21.01.2021 13:55:22 | Aramgad
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?