Zapomnění

Zapomnění

Sedíme teď spolu mlčky,

jak dvě slova bez pomlčky,

jak dvě slova bez zbarvení,

láska je pryč a vše se mění.

 

Láska ztratila se již je pryč,

od vrátek zahodila jsi ten klíč, 

sedíme teď spolu, ale v jiném čase,

vyřčená slova zdají se být bezhlasé.

 

Slova a výtky jak ostří nože,

proč nejdou vrátit, ach bože,

proč zraňují a v srdci bolí,

byl tu a je stále pouze pro ní.

 

Je tu stále, leč v osamění,

ten koho miloval již náhle není,

její ústa uzamčená v tichu,

jak moc schází noci plné hříchu.

 

Pryč je splynutí těch dvou duší,

vzdechy jenž smutné ticho přehluší,

teplou dlaní něžné pohlazení,

doteky, polibky a lásky okouzlení,

to vše již upadlo v zapomnění.....

 

Autor Jdarks, 21.01.2021
Přečteno 162x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Vivien, Iva Husárková, Akrij8, Guldrun, MrPterodaktyl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Smutné jsou vzpomínky na souznění
na krásnou lásku, co byla a už není...
Hodně sil a štěstí, Jdarksi :)

24.01.2021 17:06:40 | Emily Říhová

líbí

Obsahem smutek, leč ve verších prima melodie. Líbí se mi.

22.01.2021 11:18:05 | Vivien

líbí

Děkuji Vivien,přepadla mě trochu tíseň a zjistil jsem o co vše člověk přijde při ztrátě milované osoby.

22.01.2021 11:38:40 | Jdarks

líbí

;-)ST

21.01.2021 22:41:13 | Tomcat

líbí

Děkuji moc :-)

21.01.2021 22:48:30 | Jdarks

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel