Mám poéziu rád
Anotace: Keď si večer hrknem drink verše sú môj marketing
Ó Mc Donald ten si žil
coca-colu s whisky pil
hamburger mu dodal síl
je to firma čo má štýl
Ja mám v hlave samý rým
v noci tvorím cez deň spím
keď si večer hrknem drink
verše sú môj marketing
Firmu som si založil
básňami ju obložil
Niekto o nej šíri
že má zisky menšie
Dva a dva sú štyri
a bude aj lepšie
Kúpim rozprávkový sen
predám roztúlaný deň
zložím báseň čo má dej
nápadov mám habadej
Kazdé ráno aj päťkrát
rátam súčet všetkých strát
Aj keď firmu čaká pád
ja mám poéziu rád
Radšej ako hamburger a colu
Raz aj ich akcie pôjdu pekne dolu
Komentáře (5)
Komentujících (5)