Anotace: .
Toulavým pohledem
Dívám se po kraji
Pod přísným dohledem
Toho, co neznají
Možná že znají
Ale kdo na něj dosáhne
Tak změnu vítají
Nikdo po něm neprahne
Každý ho předhazuje
Ale v sobě ho ukrývá
Lepši si představuje
Nic jiného nezbývá
Každý ho má
Tak přestaň ho ukrývat
Jinak smysl pozbývá
Zkus s tím něco uělat