Ve firmě Nicorette
se vyrábí náplasti na pomoc s odvykáním kouřit
Před budovou firmy Nicorette
stojí hlouček kolegů a nad nimi se vznáší
obláčky cigaretového dýmu
Slunce se postupně vynořuje zpoza sídliště
Z nedaleké zastávky odjede autobus
Povyk školáků naráz utichne
Někde někdo okřikne psa