*~~*~~*
V koupelně na vaně
sedí dva Diblíci
každý je schovaný
v koupací čepici.
Potom se postaví
a hop,hop
do vany si skočí
voda tam však není.
Ježkovic voči!
Tak se tam prochází
a něco hledají
na sucho ve vaně
naštvaně koukají.
Pusťte nám vodu
třeba i studenou
nám ještě neloupe
jako vám v kolenou.
Vana plná vody
ta je pro nás nutná
i s pěnou nám moc chutná.
Vy nevíte jak vypadá
malý Diblík z koupelny?
Hlavičku má jako každý
a občas je "střelený".
Někdy nosí ploutve
jindy skafandr
když se pustí ti Diblíci
do potrubí na vandr.
Ale… dlouho je to nebaví
v potrubí je „bléééééé“
to se rychle otočí
a zpátky?
To Diblíkům do vany
pěkně rychle jde.
~~~*~~~*~~~