Jestli není lepší mít
někde v lese ježibyt...
Dveře v klidu bez petlice,
otevřené okenice,
majetek je k dispozici...
občas přijdou loupežníci,
čerti nebo jiná cháska...
však jdou se ptát... co je láska...
:o)
12.03.2007 19:14:00 | Cecilka
Všem svým "známým" ruku podáš,
nemusíš mít žádné strachy.
Neležíš jim ani v patě,
zajímaj´je jen tvé prachy.
Veď si najlepší...
12.03.2007 18:26:00 | Mourek
k čemu je luxus bez lásky,člověk si myslí že je to stěstí a ona je to jen klec, zlatá ale klec..
12.03.2007 10:47:00 | Zlatičko