**~~*~~**
Ty malý ptáčku plachý
snad netřeseš se strachy,
neboj se mne,já tě nechytám
já si jen barvy nachystám.
Vezmu si pastelky,otevřu blok
a plachý ptáček udělá,skok,
pak svými křídly lehce zatřepetá
letí si jinam.Snad dál do světa.
A proto do bloku teď kreslím si
jen západ slunce nade vsí,
v dáli letící párek labutí
a jezero.Co modře se zatřpytí.
Na výstavu ta kresba není
kreslení je ale moje potěšení,
já nejsem žádný malíř,ani umělec,
miluji pastelky,barvy a štětec.
Někdy si obrázek doma vystavím
a sama sobě se tím dílkem
pochlubím.
Na jeden z postele se dívám
při druhém obědvám,večeřím i snídám.
Koukáme na sebe z očí do očí
třeba mě při jídle
z té kresby nezaskočí...
~~~~
Vzít si tužku do ruky
ožívají milé zázraky...
Moc hezké Květuško... krásný a pohodový den :)
03.02.2021 11:08:16 | Emily Říhová
Ani nevíš jak moc ti rozumím od malička mi tužka a papír jsou věrnými přáteli :-)
28.01.2021 19:46:02 | Clown
Tvé básně jsou opravdu krásné a příjemné po slovu, i po duši :o) Děkuji
28.01.2021 17:25:51 | Crazymike
Je to krásné..tento relax a radost také ráda mám..říkám tomu..kreslící období..mám je totiž jen v určitou dobu a že jsou pro radost a né na výstavu .to přece vůbec nevadí ** jrn Květuško piš, tvoř, maluj a tobě a k druhým ku radosti. *ST ;)
28.01.2021 16:09:44 | jenommarie