Anotace: ...
až napadne červený sníh
budou zimy rudé
v lidech takový úkaz
vyvolá potlačený vztek
žádné zimní radovánky
rudo před očima a hněv
z okapů rampouchy
jako nože od krve
budou evokovat smrt
v černých brýlích
bude se jevit
vše spíše v odstínu bordó
pak se oteplí
krev odteče
a pak už bude zase dobře