Jsou slova co se neomrzí,
když za nimi skrývá se cit ryzí,
ať v próze, či básni
každý se u nich zasní...
Krásný večer, Jitu :)
04.02.2021 21:12:54 | Emily Říhová
Pěkné, včera a dnes celkem pěkná poezie od Tebe, napiš třeba filozofickou úvahu na slova Miluji Tě :o)
30.01.2021 21:25:13 | Crazymike
těch vod a pramenů
ze stovky jmen jedna
jen Svratka tě křtí
a Svratka ti žehná
sudičkou ve tvém domě
je řeka jak hříšník po zpovědi
tiše a skromně čeká
tvé odpovědi
29.01.2021 11:25:15 | ttragelaf