Stín
Anotace: taková temná nálada a přece ne docela - asi jarní únava :)
Stín..
hluboký a neprostupný..
-Však přece hvězdy nad hlavou mi září!
Stín..
stín myšlenek a bytí..
-Však přece existuje štěstí!
Stín..
stín naděje - té co mizí..
-Však přece smůla štěstí živí!
Stín..
stín temna - toho co není mi cizí..
-Však i v temnu hvězdy jasně nad hlavou mi září!
Stín..
stín světla co po tvářích mi tančí...
Až hvězdy zažhnou,
skrz ty stíny proniknou...
pak ta moje duše dračí
v dálce opět život spatří...
Komentáře (3)
Komentujících (3)