V hospůdce hukot
Jak v úle tlukot
Křídel trubců zní
Královna tiše
Báseň si píše
O lásce své sní
O koutku tichém
S velikou postelí
Na které se smíchem
Zdaleka nelení
On, ona jedno jsou
V pletenci milostném
Neslyší, nevidí,
jen se povznesou
Úžasným splynutím,
orgasmem dvou
V objetí……
V koutku zasněně
píše básně své
láska jí září z očí
hospodský pivo točí:)
30.01.2021 19:41:42 | jenommarie