Není malých básní.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Není malých básní,
milión třešní i višní.
Světe žasni!
Žárlivostí praskni!
Jsem malá v miliardách explozí.
Jiná. Než sen předchozí.
Jsem pevná jako podlaží.
Žádné závaží.
Dotkni se a srdce zahoří.
Přihořívá. Přihořívá.
Jaká je Tvá růže sladká?
A zná už správná vrátka?
Báseň praská.
Zplodila jí vážka.
Přečteno 213x
Tipy 10
Poslední tipující: P.Balam, ZUZ271, Iva Husárková, Amonasr, Psavec, Dejvis, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)