Byla jsem na procházce.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Byla jsem na procházce.
Den utekl hladce.
A v nohách síla.
Příroda milá.
Pro mě svatá.
Voda požehnala.
Neduhy vybrouzdala.
V myšlenkách se neubíjela.
Ani nesvíjela.
Jen harmonií žila.
Minuty ani nedýchala.
Kachna přitakala.
Ještě si zaplavala.
A les mluvil jako ze snu.
Byla jsem Sněhurka
a dýchala v krásnu.
Ještě žasnu.
Laskonku ticha si dám.
Usnu dnes bez zábran,
přírodu v sobě uchovám.
Ráda jí mám.
Je můj chrám.
Velký drahokam.
Když člověk ve smutku potácí se.
V lese zpátky najde se.
Je zase svůj pán.
Ráda o svém dnu povídám.
I vám. I vám.
Přečteno 155x
Tipy 13
Poslední tipující: P.Balam, Emily Říhová, Iva Husárková, Frr, Amonasr, Dejvis, Psavec, Z nitra, jenommarie, Isla
Komentáře (8)
Komentujících (5)