Anotace: tak ani nevím co dodat. Možná že kdyby se jeden pán víc zamyslel, mohlo být vše jinak. :-)
bomba poenta...můj děda tomu říkal ministerstvo úlevy, kam se chodí pravidelně "hlasovat" (tedy pokud jsem dobře pochopila wo co gou)...u mě za 100!
07.04.2007 16:24:00 | ukume