Zrada
Anotace: Psala jsem to před rokem o hodině matiky. tak to berte s rezervou...
Jak zrádný je smutek,
Jak zrádný je stín,
zrada je myšlenka jímavá
A jako oni dobře to vím,
Tak chutná zrada vnímavá.
Sama uprostřed těch,co kdysi
mi byli oporou.
Zrada jim zkazila srdce, mysli
a nechali mě bláhovou.
Co já vím v temnotě slov,
ten cizí temný les.
Místo smíchu-na mě lov,
místo smíchu-kdes?
Kdes přátelství zrádné,
kdes odvrácená tváři?
Kéž vše by bylo snadné.
však stěžujte si lháři,
Ta zrada bolí uvnitř
a samota též,
Ten tepající puchýř,
dej sbohem a běž!
Jen to neprotahuj...
Komentáře (1)
Komentujících (1)