Miluji Tě, životě.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2021.
Miluji Tě, živote.
Občas proklínám Tě.
Miluji Tě, živote.
Já stále v duši dítěte,
co zlobí se.
Vnímám Tě přítomnosti.
Již mluvila jsem dosti
a teď další slova,
ať jdou do radosti.
Klíč, ať nehřeje jen z kostí.
Ze strachu já padala
a Tebe neviděla.
Ať můj strom života,
nehyne a rozkvétá
a k nebi proudí lásky tapeta.
Mít lásku ze slov a provázků.
Mít zprávy, co nenosí se jen na ocásku.
Mít bárku, kde vyhraji každou sázku
a vzít si radost z obrázku,
co je a není z pozlátku
a třeba věřit na svou pohádku.
Život nejsou jen slzy,
ale i láska,
co ze zázraku se rodí.
Poslouchejme, její hlas,
je nehmotná, ale v nás.
Krásný světa exemplář.
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Iva Husárková, Frr, Psavec, Amonasr, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (2)